www.mobarn.noVåre barnehager

Opplysninger om barnehagen

Mobarn Hauglia barnehage ble åpnet 6. august 1990. Barnehagen eies av Mobarn SA. Mobarn SA er et samvirkeforetak med 12 barnehager, 43 avdelinger, ca. 750 plasser og ca. 200 ansatte pr.dato. Barnehagene ligger i Molde, Hustadvika og Averøy kommuner.

Hauglia barnehage ligger midt i boligfeltet i Hauglia i Elnesvågen med kort veg til både butikker, bibliotek, skoler og kommuneadministrasjon. Det er fine muligheter til turer og utflukter til både sjø, skog og fjell. Om vinteren har vi kort veg til bakker hvor det er fint å ake.

Vi oppgraderte store deler av uteområdet vårt våren 2020, og vi har nå et rikt og variert tilbud til både store og små barn. Uteområdet vårt er trygt og innbyr til lek.

Lekeområdet vårt innendørs består av to lyse og oversiktlige avdelinger med fellesareal i midten. Fellesarealet består av kjøkken, allrom, kontor, arbeidsrom, personalrom og personalgarderobe.

Vi er to avdelinger, og har pr. i dag aldersinndelte avdelinger. Avdeling Høgheia har plass til 14 barn fra 0-3 år og avdeling Lågheia har plass til 20 barn fra 3-6 år.