www.mobarn.noVåre barnehager

Karneval

I dag har vi arrangert karneval på barnehagen!

I dag har dagen vært preget av spenning og kjekke opplevelser. Inn dørene på barnehagen har det i dag blant annet kommet prinsesser, superhelter, dyr, babblarna og enhjørninger. 

Det å skulle kle seg ut å vise seg som noen andre er ikke bestandig like lett, vi har derfor stort fokus på at dette er noe barna selv bestemmer. For at karneval skal bli en så kjekk opplevelse som mulig er det viktig at barna blir møtt med forståelse og medbestemmelse. Vi hadde masse kostymer til utlån så alle hadde mulighet til å kle seg ut om de skulle ønske det senere på dag.

Karnevalet startet med disco, limbo og ansiktsmaling på "åpen" barnehage, etter en aktiv halv time hadde vi kostyme fremvising på catwalken med musikk som passet til kostymet.

Så var det tid for å fortsette aktivitetene vi hadde gjort tidligere, men nå ble det supplert med sanserom og hinderløyper i tillegg.

Til lunsj koste vi oss med pølse i brød og potetskruer som ble "solgt" i kiosken av skolestarterne. Vi avslutter årets karneval med muffins til 14-måltidet.